Vakantiehuis Bourgogne Barricant

Met zwembad - Vrijgelegen originele boerderij - 2 tot 8 personen !
Barricant is een landelijk gelegen originele boerderij waarin veel van de oude details bewaard zijn gebleven. De schitterende binnenplaats biedt een heerlijke mogelijkheid voor te relaxen en te genieten van het landschap. Een duik in het zwembad maakt de vakantie compleet. Het huis ligt aan de rand van het bos en kijkt uit over de weilanden.

 

Het huis is geschikt voor acht personen (en een baby), met op de begane grond een zeer ruime eetkeuken, met vaatwasser en wasmachine, een woonkamer in oude stijl, een lees-/zitkamer en een toilet. Op de eerste verdieping vindt u vijf slaapkamers. Twee tweepersoonskamers ieder met eigen badkamer met bad, twee éénpersoonskamers samen met één badkamer met bad en een slaapkamer met een éénpersoons- en een tweepersoonsbed met eigen badkamer met douche.
Aansluitend aan het hoofdhuis bevindt zich een grote schuur met tuinmeubilair en voor de kinderen is er een tafeltennistafel en speelgoed aanwezig. 
Aan de zijkant van het huis ligt het zwembad, bereikbaar via een afsluitbare poort of via het poolhuis, dit is een ruime omkleedkamer met ook een eigen badkamer met douche en toilet. Het zwembad is circa 12 meter lang, en verloopt in breedte van circa 5 meter naar circa 2 meter. Het is bij het trapje circa 1 meter diep maar verloopt naar een maximale diepte van 3 meter.
Maximaal één klein huisdier toegestaan.

Op circa 5 kilometer, bevindt zich een dorp met een bakker, kleine supermarkt, restaurant, postkantoor etc.
Ook is het huis ideaal gelegen voor een bezoek aan Cluny, Macon of de Beaujolais.