Over ons


Half 2007 zijn wij, Yolanda en Rob Hoogenboom, samen met onze twee kinderen geëmigreerd naar het zuiden van de Bourgogne en hebben van onze vakantiewoning ons hoofdverblijf gemaakt.

In 2008 zijn we begonnen met de verhuur van Les Chatelets. Daar wonen wij nu sinds 2023 zelf, maar wij verhuren nog een ander vakantiehuis: Barricant. 

Wij verzorgen tevens het beheer en onderhoud van tweede huizen in onze regio. Met ons beheer en onderhoud bieden wij u de mogelijkheid om zonder zorgen te genieten van uw vakanties. En met onze service bezoeken, tijdens uw afwezigheid, houden wij u op de hoogte van de staat van uw huis en voorkomen wij onaangename verassingen bij aankomst.


Wij verrichten een grote diversiteit aan werkzaamheden. Van het maaien van gras, het snoeien van heggen, controleren tijdens uw afwezigheid, aan- en afsluiten water (inclusief winterklaar maken), controleren van zwembaden etc. Dit deel van onze werkzaamheden verrichten wij onder de naam van "Second Homes Bourgogne", dit is ook de naam waarmee ons bedrijf is ingeschreven bij de chambre de metiers.


Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek en kunnen onze werkzaamheden geheel op maat voor u verzorgen.